Van Persie-kamp reageert op transfergeruchten: Dat kan ik wél zeggen
"Dat doen wij nooit"

Van Persie-kamp reageert op transfergeruchten: "Dat kan ik wél zeggen"

05-07-2015 16:18

Robin van Persie is nog niet vertrokken bij Manchester United. Fenerbahçe trekt nadrukkelijk aan de 31-jarige spits, maar heeft in tegenstelling tot eerdere berichten niet beet.

Van Persie staat maandag 'gewoon' op het trainingsveld in Manchester, als Louis van Gaal en zijn mannen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen beginnen. "Als Robin een nieuwe club gevonden heeft, brengen we dat wel naar buiten. En ik ben ook gewoon in Nederland nu", laat zaakwaarnemer Kees Vos weten aan Voetbal International.

Wedden

Meer odds

En dus is een transfer naar Fenerbahçe voorlopig toekomstmuziek, ook door het feit dat de Turkse topclub nog niets van zich liet horen. Omdat Fenerbahçe een beursgenoteerd bedrijf is, moet er melding worden gemaakt van onderhandelingen met spelers en dat is niet gebeurd bij Van Persie.

Vos weigert zich te mengen in de geruchten rond de Oranje-international, die bij een goed bod lijkt te mogen vertrekken van Van Gaal. "Dat doen wij nooit, dat is een afspraak met onze cliënten. Wel kan ik zeggen dat Robin zich morgen gewoon bij Manchester United meldt voor de eerste training."