ADO kan half miljoen mogelijk vergeten door knieblessure en hartproblemen
21-jarige verdediger kan transfer mogelijk niet afronden

ADO kan half miljoen mogelijk vergeten door knieblessure en hartproblemen

05-07-2015 16:44

ADO Den Haag dacht de transfersom voor Wilfried Kanon al binnen te hebben, maar kan dat mogelijk vergeten. De overstap naar OSC Lille staat op losse schroeven.

Dat meldt La Voix du Nord zondag. Kanon stapte vrijdag in de auto van Den Haag naar Lille om zijn transfer af te ronden, maar de medische keuring heeft verschillende fysieke problemen aan het licht gebracht. De 21-jarige verdediger heeft een knieblessure die nog zeker zes weken nodig heeft om te helen, terwijl er ook wordt getwijfeld aan zijn hartfunctie.

De deal tussen ADO en Lille staat daardoor op losse schroeven. Kanon ondergaat in de loop van volgende week een aantal extra tests en vervolgens zal besloten worden of de zaak wordt afgeblazen, dan wel doorgang vindt.

In Den Haag wacht men ongetwijfeld in spanning af. Sportief zou het afketsen van de transfer goed nieuws betekenen, maar de club kan de transfersom goed gebruiken. Lille is bereid een half miljoen euro neer te tellen voor Kanon. Hij won eerder dit jaar de Afrika Cup met Ivoorkust.