PSV in de problemen: Ik blijf bij mijn standpunt: ik wil vertrekken
21-jarige speler wil weg

PSV in de problemen: "Ik blijf bij mijn standpunt: ik wil vertrekken"

05-07-2015 17:08
46

Jürgen Locadia heeft het gehad als speler van PSV. De 21-jarige aanvaller is wat hemzelf betreft bezig aan zijn laatste weken in Eindhoven.

Locadia heeft geen trek in nóg een seizoen op het tweede plan, als vervanger voor Luuk de Jong. In de loop van volgende week gaat hij nogmaals duidelijk maken dat PSV hem beter kan laten gaan.

"Ik blijf bij mijn standpunt: ik wil vertrekken", aldus Locadia, die zondag scoorde in de seizoensopener tegen Dosko (0-6) tegen Voetbal International. PSV laat de spits liever niet gaan. "Er zijn genoeg opties, maar clubs kunnen niet zo veel doen zolang PSV niet wil meewerken."

PSV gaat komende week op trainingskamp in Zwitserland. Daar zal Locadia om de tafel gaan met trainer Phillip Cocu en technisch manager Marcel Brands. "Er komt een gesprek, ja. Wat ik daarin ga zeggen? Volgens mij ben ik al duidelijk genoeg geweest."

Het is niet duidelijk of Locadia van plan is om definitief de PSV-deur achter zich te sluiten. PEC Zwolle en sc Heerenveen waagden eerder dit jaar een vruchteloze poging voor de aanvaller.