'Rebelse Bakkali hoeft nergens op te rekenen bij nieuwe kans in Spanje'
Aanvaller is transfervrij

'Rebelse Bakkali hoeft nergens op te rekenen bij nieuwe kans in Spanje'

05-07-2015 17:47
8

Zakaria Bakkali is sinds woensdag verlost van zijn PSV-ketenen. Heel veel wijzer is hij echter nog niet, want een kans bij een nieuwe club blijft voorlopig uit.

De kans is groot dat Valencia de strijd om Bakkali gaat winnen, maar op een plek in de hoofdmacht hoeft de transfervrije Belg niet te rekenen. De Spaanse club, de nummer vier van afgelopen seizoen, ziet in Bakkali geen directe versterking en is van plan hem door te sturen naar een andere club.

Wedden

Meer odds

Bakkali wordt naar alle waarschijnlijkheid uitgeleend aan een degradatiekandidaat uit de Primera División of titelkandidaat uit de Segunda División, zo melden Spaanse media zondag. Alleen als hij daar indruk maakt, is Valencia bereid hem een serieuze kans te bieden.

In de sinaasappelstad is men immers ook op de hoogte van de grillen van Bakkali, die vorig jaar voor veel heibel zorgde bij PSV. De Eindhovenaren boden het negentienjarige talent meerdere keren een contract aan, maar stuitte steeds op een muur. Bakkali speelde daardoor geen minuut in het seizoen 2013/2014.