Van den Brom wrijft in zijn handen: 'Was genieten om de nieuwelingen te zien'
'Mooie start'

Van den Brom wrijft in zijn handen: 'Was genieten om de nieuwelingen te zien'

05-07-2015 19:37
5

AZ is de voorbereiding van het nieuwe seizoen gestart met een 7-2 zege op het Regioteam van Dirkshorn. Heel simpel was het niet, want tijdens de rust stonden de Alkmaarders met 2-1 achter. Trainer John van den Brom hecht geen waarde aan tussen- en eindstanden van oefenpotjes.

"Dit is een mooie start voor ons nieuwe seizoen. We hebben de hele week onder heerlijke omstandigheden kunnen trainen. En het is fijn om je eerste traininsweek af te sluiten met een wedstrijd. Fantastisch veld, veel mensen, lekker weer en ik heb mooie goals gezien", aldus de oefenmeester tegenover RTV Noord-Holland.

"Ik hecht echter totaal geen waarde aan de uitslag. Dat heeft geen enkele zin. Wel aan de uitvoering. Dat is iets waar we nu als ploeg verder mee willen gaan. De tweede helft was beter dan de eerste helft. Daar hoeven we niet moeilijk over te doen."

"Spelers wachten op kansen en als ze die krijgen, dan willen ze die pakken", gaat hij verder. "Voor Vincent Janssen (overgekomen van Almere City, red.) is het geweldig dat hij drie keer scoort. En Joris van Overeem (vorig jaar verhuurd aan FC Dordrecht, red.) was ook genieten om naar te kijken."