Dreigende knokpartij met Feyenoord-fans hakt erin bij Vilhena: Helemaal kapot van
Vilhena wil contract niet verlengen

Dreigende knokpartij met Feyenoord-fans hakt erin bij Vilhena: "Helemaal kapot van"

06-07-2015 07:56
47

Tonny Vilhena zit stuk na een verloren seizoen en de confrontatie met enkele Feyenoord-supporters. De twintigjarige middenvelder wil zijn tot 2016 lopende contract niet verlengen en werd tijdens de eerste oefenwedstrijd van zijn club, tegen SC Feyenoord, zwaar beledigd door een groepje supporters.

Het leverde bijna een handgemeen op, zo zag het Algemeen Dagblad. Toy Vilhena, de vader van Tonny, de vader van Lex Immers en enkele supporters voorkwamen dat het uit de hand liep. "Hier is hij helemaal kapot van", aldus vader Toy in een korte reactie op het incident rond zijn zoon.

De fans zijn boos dat Vilhena - een jeugdexponent - dreigt om Feyenoord transfervrij te verlaten, zoals Jonathan De Guzman dat eerder deed. "Maar dit had natuurlijk nooit mogen gebeuren", slaat Vilhena senior de spijker op de kop.

Ook Jean-Paul Boëtius heeft een contract tot medio 2016, is een zelf opgeleide speler en loopt wellicht gratis de deur uit. Giovanni van Bronckhorst liet zich amper uit over de toekomst van de twee. "Daar is Martin van Geel voor. Dat is afwachten", aldus Gio.