'Terugkeer Van Wolfswinkel komt dichterbij na akkoord tussen clubs'
Aanvaller staat nog onder contract van Norwich City

'Terugkeer Van Wolfswinkel komt dichterbij na akkoord tussen clubs'

06-07-2015 14:27
3

Ricky van Wolfswinkel is hard op weg om terug te keren bij Sporting Lissabon. De Portugezen zijn het eens geworden met Norwich City, de huidige werkgever van de spits. Dat meldt Voetbal International.

Voor Van Wolfswinkel zou vijf miljoen euro op tafel gelegd worden. Eerder speelde de Nederlander al tussen 2011 en 2013 voor Sporting. Van Wolfswinkel moet zelf nog wel tot een akkoord zien te komen met de club waar hij zeer succesvol was. Hij maakte in 54 wedstrijden 28 doelpunten. Bij Sporting is Jorge Jesus sinds kort trainer. Hij maakte een zeer pikante overstap van rivaal Benfica.

Wedden

Meer odds

Als Sporting daadwerkelijk vijf miljoen euro betaalt voor Van Wolfswinkel, is dat slechts de helft van het bedrag waarvoor de Portugezen hem verkochten in 2013. In de Premier League kwam de oud-speler van Vitesse echter niet uit de verf. Na de degradatie vertrok hij op huurbasis naar Saint-Etienne. Bij Norwich City, dat komend seizoen weer in de hoogste Engelse divisie speelt, had hij nog een contract tot medio 2017.