Met John hebben we nu de ervaren speler die het team nodig heeft
Veltman kijkt uit naar het nieuwe seizoen van Ajax

"Met John hebben we nu de ervaren speler die het team nodig heeft"

06-07-2015 16:47
1

Voor Joël Veltman zit zijn vakantie erop en dus is de verdediger terug bij Ajax. De Oranje-international wil zich met de Amsterdammers revancheren voor een teleurstellend seizoen.

Veltman heeft een paar mooie weken achter de rug, want sinds een paar weken is de verdediger een getrouwd man. Toch kan hij niet wachten om weer aan de slag te gaan. "Ik heb echt enorm veel zin in het nieuwe seizoen", vertelt hij op de clubwebsite. "Als je dan iedereen weer ziet trainen en met zijn alle op het veld ziet staan, begint het wel te kriebelen bij me. Vorig seizoen is teleurstellend verlopen. Daardoor heb ik nu nog net iets meer zin in het komende seizoen dan normaal. Er heerst wel een beetje een gevoel van revanche."

Wedden

Meer odds

Veltman is blij met de komst van John Heitinga. "Met John hebben we nu de ervaren speler die het team nodig heeft. Hij is iemand die het zowel in de kleedkamer als in het veld niet nalaat om zijn mond open te doen." Ook keerde met Mitchell Dijks nog een oude bekende terug. "We konden in zijn eerste periode bij Ajax goed met elkaar opschieten en nu hebben we ook al weer gelachen samen."