Spraakmakend vertrek van Real-ster stap dichterbij: Hij wil dit avontuur aangaan
Keeper heeft jawoord gegeven aan Portugezen

Spraakmakend vertrek van Real-ster stap dichterbij: "Hij wil dit avontuur aangaan"

06-07-2015 21:48

Spaanse media berichtten maandag over de interesse van FC Porto in Real Madrid-icoon Iker Casillas. De zaakwaarnemer van de goalie bevestigt dat de goalie graag naar Portugal wil verkassen. 

"Porto heeft inderdaad een aanbieding gedaan. Casillas is enthousiast, hij wil dit avontuur aangaan", aldus Carlo Cutropía, de belangenbehartiger van de 34-jarige sluitpost. "We moeten nu afwachten wat Real Madrid te zeggen heeft."

Spaanse en Portugese kranten gaven maandagochtend reeds aan dat Casillas zijn jawoord had gegeven aan Porto. De ervaren Madrileen is ongelukkig bij Real en wil deze zomer een nieuw avontuur aangaan. Mocht Real de routinier laten vertrekken, dan zal dat waarschijnlijk betekenen dat ook de veelbesproken transfer van David de Gea (Manchester United) doorgang krijgt. 

Een vertrek van Casillas zou de Europese keeperscarroussel dus aan het draaien kunnen krijgen. Ook Ajax raakt mogelijk betrokken: Jasper Cillessen is volgens ingewijden dé kandidaat om De Gea op te volgen op Old Trafford.