Fräser heeft 'dreigende speler' binnen en hoopt op routinier: Goed gesprek gehad
Veel spelers vertrokken vorige week

Fräser heeft 'dreigende speler' binnen en hoopt op routinier: "Goed gesprek gehad"

06-07-2015 23:15
5

Henk Fräser krijgt de beschikking over Kenji Gorré. De ADO Den Haag-trainer laat maandag aan Voetbal International weten dat hij verguld is met de komst van het talent van Swansea City. Maar Fräser hoopt op méér versterkingen. 

"Kenji is een heel aantrekkelijke speler voor ons. Hij kan vanaf de flanken goed uit de voeten, waarbij hij vanaf links veel dreiging in zijn spel heeft als hij naar binnen komt", zo legt de coach uit. "Daarnaast kan hij op 10 uit de voeten, dat geeft weer wat extra concurrentie voor iemand als Roland Alberg."

Gorré arriveert spoedig in Den Haag. Swansea heeft veel vertrouwen in de jonge Nederlander en wil hem komend jaar laten rijpen in de Eredivisie. "'Kenji is al jaren een groot talent. Swansea heeft niet zomaar zijn contract met drie seizoenen verlengd", weet Fräser. 

De oefenmeester hoopt dat ADO snel een akkoord bereikt met Ruben Schaken. De voormalig Feyenoorder is transfervrij. "Ik heb onlangs een heel prettig gesprek gevoerd met Schaken. Ik denk dat Ruben heel goed zou passen bij ADO Den Haag."