Suarez heeft eindelijk opvolger in Engeland: 'Daarom ben ik hierheen gekomen'
Middenvelder werd tweemaal kampioen met City

Suarez heeft eindelijk opvolger in Engeland: 'Daarom ben ik hierheen gekomen'

06-07-2015 23:43
3

James Milner is maandag officieel gepresenteerd bij Liverpool. De middenvelder komt transfervrij over van Manchester City en gaat op Anfield proberen om zijn prijzenkast verder te vullen. 

De 29-jarige international werd de afgelopen jaren tweemaal kampioen met City. Nu begint hij aan een nieuw avontuur met Liverpool, dat juist al meer dan twintig jaar snakt naar een landstitel. "Ik wil prijzen winnen, veel prijzen, en daarom ben ik naar deze club gekomen", vertelt Milner op de website van zijn nieuwe broodheer. 

"Ik ga hier gelijk mijn stinkende best doen en zal alles geven wat ik heb. Ik was aan het einde van vorig seizoen aardig in vorm, die lijn zal ik door proberen te trekken. Deze club hoort prijzen te winnen. Ja, er is druk en er zijn hoge verwachtingen, maar wat dan nog? Ik denk dat wij met deze selectie in staat zijn om mooie dingen te bereiken."

De rechtspoot kiest bij Liverpool voor rugnummer 7. Dat was vrij sinds het vertrek van Luis Suarez naar FC Barcelona. In het verleden droegen onder meer clubiconen Kevin Keegan en Kenny Dalglish ook nummer 7 namens The Reds.