ADO krijgt beschikking over goaltjesdief: Ik werd met achttien treffers topscorer
Swansea City-aanvaller tijdelijk verhuurd aan ADO

ADO krijgt beschikking over goaltjesdief: "Ik werd met achttien treffers topscorer"

07-07-2015 08:36
1

Met Kenji Gorré heeft ADO Den Haag er komend seizoen weer een aanvaller bij. De speler van Swansea City krijgt in de residentiestad de kans om ervaring op te doen.

Dat Swansea vertrouwen heeft in Gorré blijkt wel uit het feit dat de club onlangs zijn contract openbrak en verlengde tot medio 2018. "Mijn vader kreeg eigenlijk direct na mijn debuut in de Premier League tegen Crystal Palace een belletje. Dat was fantastisch, want Swansea gaf er opnieuw mee aan in youngsters te geloven. We krijgen de kans onszelf te laten zien", vertelt hij aan de Telegraaf.

Toch heeft Gorré ook zin in het avontuur bij ADO. "Ik heb met trainer Henk Fraser gesproken en daar een heel goed gevoel aan overgehouden. De club heeft ambities en ik wil graag deel uitmaken van de spelersgroep." De aanvaller reist met vertrouwen af naar Den Haag, na een uitstekend seizoen bij de beloften van Swansea.

"Ik werd met achttien treffers topscorer bij de beloften, was Talent van het Jaar en maakte in de laatste wedstrijd mijn debuut in het eerste. Daarmee realiseerde ik alle drie de doelen die ik mezelf had gesteld. Dit jaar wil ik mezelf verder doorontwikkelen."