Wijnaldum spreekt zich uit: Het is wel een verschil: PSG of Newcastle
PSV-captain bespreekt transferopties

Wijnaldum spreekt zich uit: "Het is wel een verschil: PSG of Newcastle"

07-07-2015 10:35
5

Georginio Wijnaldum luistert naar zijn gevoel als hij een beslissing neemt over zijn toekomst. Volgens de aanvoerder van PSV is er nog geen enkele club concreet voor hem geworden.

Volgens diverse media is vooral Newcastle United zeer geïnteresseerd. "Ik heb nog niks gehoord van mijn zaakwaarnemer", zegt Wijnaldum tegen FOX Sports. "Ik heb er daarom nog niet over nagedacht." Toch leest Gini ook de geruchten op internet. "Wat ik dan denk? Dat het internet sneller is dan ik. Op internet zijn heel veel clubs voorbij gekomen. Je leest het. Maar als je het van je zaakwaarnemer hoort, is het natuurlijk anders."

"Zolang er niets concreet is, ga ik er ook niks over zeggen. Of Newcastle een club voor me is, weet ik niet. Zolang ik niet met ze gesproken heb, is het moeilijk om te zeggen of het een club voor mij is. Je weet niet wat voor plannen zo'n club met je heeft", aldus Wijnaldum, die vooral naar zijn gevoel gaat luisteren. "Als het een goed gevoel geeft, maak ik mijn keuze. En als het een goed gevoel geeft om bij PSV te blijven, dan blijf ik hier."

Vorig seizoen werd Wijnaldum vooral aan Paris Saint-Germain gelinkt. "Het is wel een verschil, Paris Saint-Germain of Newcastle. PSG was heel concreet toen. Met Newcastle moet het nog komen. We zullen zien."