Oranje-klant zag droomtransfer in duigen vallen: 'Hun interesse was serieus'
In zijn eerste seizoen was hij goed voor dertien treffers

Oranje-klant zag droomtransfer in duigen vallen: 'Hun interesse was serieus'

07-07-2015 12:39
2

Quincy Promes kende een goed seizoen bij Spartak Moskou en dat is ook andere clubs niet onopgemerkt gebleven. Onder meer Juventus zou de verrichtingen van de viervoudig international van Oranje nauwlettend in de gaten houden.

"Ik denk wel dat die geruchten serieus zijn", zegt de ex-speler van FC Twente in Sport Express, geciteerd door Voetbal International. "Er is formeel geïnformeerd maar het liep op niets uit." Of Juve nog steeds interesse heeft, is niet bekend.

In zijn eerste seizoen in Rusland was hij goed voor dertien treffers. Verder dan een zesde plaats kwam de Russische grootmacht echter niet. Newcastle United zou hem volgens Engelse media los willen weken. Eerdere onderhandelingen liepen op niets uit en volgens zijn zaakwaarnemer speelt Promer volgend seizoen 'gewoon' bij Spartak Moskou.

Nu Guus Hiddink weg is bij Oranje, denkt Promes niet dat zijn interlandcarrière in een dal raakt. "Danny Blind kent me goed en houdt mijn ontwikkeling in de gaten. Als ik komend seizoen weer zo speel, kom ik niet in de problemen."