De fans horen nu het echte verhaal. Dat ik weg wil bij Feyenoord is bullshit
Vertrek Rutten speelt geen rol

"De fans horen nu het echte verhaal. Dat ik weg wil bij Feyenoord is bullshit"

07-07-2015 15:45
1

Karim El Ahmadi is niet direct van plan Feyenoord deze zomer te verlaten, ondanks dat Fred Rutten niet meer de trainer is. Rutten haalde El Ahmaidi vorig jaar naar Rotterdam, maar zijn vertrek heeft geen invloed op de toekomst van de middenvelder.

"De supporters horen nu een keer het echte verhaal. Dat ik weg wil bij Feyenoord is bullshit", aldus El Ahmadi tegen RTV Rijnmond. "Ik denk dat het wel een keer moet ophouden ondertussen", verkondigde El Ahmadi tijdens het trainingskamp in Seefeld. "De trainer ging weg en El Ahmadi zou dan ook automatisch weg willen. Het slaat echt nergens op. Feyenoord is gewoon mijn club, met of zonder Fred Rutten."

Toch is het niet heel verrassend dat er vraagtekens kwamen over de toekomst in Rotterdam van de dertigjarige middenvelder. El Ahmadi vertelde dat Rutten een belangrijke rol speelde in zijn terugkeer naar Nederland, na eerder al te hebben samengewerkt met hem bij FC Twente. "Ja, ik heb toegegeven dat ik met plezier met die man heb gewerkt, maar voor de rest heb ik niets gezegd."

"Nu lijkt het net of ik ook per se weg wil. Ja, er is belangstelling en dat is best concreet, maar het is niet aan mij. Ik blijf met alle plezier bij Feyenoord en zal honderd procent geven. Elke dag dat ik in Rotterdam kom, kom ik met een glimlach", besluit hij.