Feyenoorder baalt verschrikkelijk: 'Zag op social media heel veel voorbijkomen'
"Ik had er erg naar uitgekeken"

Feyenoorder baalt verschrikkelijk: 'Zag op social media heel veel voorbijkomen'

07-07-2015 16:47

Bart Nieuwkoop is met Feyenoord mee op trainingskamp naar het Oostenrijkse Seefeld. De 19-jarige speler krijgt de kans en mag zich 'volwaardig lid van de selectie' van Feyenoord noemen.

In januari ging hij met Feyenoord als A-junior al mee op trainingskamp naar Dubai. "Voor mij is het een voordeel dat ik de meeste jongens uit de selectie al ken, ook omdat ik het afgelopen half jaar regelmatig meetrainde met het eerste. Bovendien hebben met mij ook vier andere jongens uit de jeugd de stap gemaakt. Daarom heb ik heel ontspannen toegeleefd naar deze week", vertelt het talent op de clubsite.

Wedden

Meer odds

Door de ziekte van Pfeiffer maakte hij de eerste training, die onder grote publieke belangstelling werd afgewerkt, niet mee. "Dat was heel erg jammer. Op sociale media zag ik heel veel foto's en filmpjes voorbij komen en natuurlijk hoorde ik de verhalen van de jongens. Ik had er erg naar uitgekeken. Gelukkig was ik een paar dagen later wel aanwezig op de eerste training van Dirk Kuyt, waar ook heel veel mensen op af kwamen. Ook dat was bijzonder om mee te maken."