Kuyt ziet opvallende trend bij Feyenoord:  Maar dat geldt voor hele Eredivisie
35-jarige werkt keihard, als vanouds

Kuyt ziet opvallende trend bij Feyenoord: "Maar dat geldt voor hele Eredivisie"

07-07-2015 20:05
11

Dirk Kuyt geniet van zijn terugkeer bij Feyenoord. De 35-jarige aanvaller is momenteel op trainingskamp met zijn werkgever. In Oostenrijk werkt hij met zijn teamgenoten toe naar het nieuwe seizoen. 

Voetbal International sprak maandagavond met de rechtspoot, die volgens het weekblad 'gewoon weer voorop liep' tijdens de oefensessies.  Kuyt vindt dat niet meer dan normaal. "Want zo heb ik het altijd gedaan. Ze moeten mij eerder afremmen. Ik weet dat als ik het zo doe, alles goed komt."

Wedden

Meer odds

De voormalig speler van Liverpool en Fenerbahçe sloot afgelopen week aan bij Feyenoord. Het niveau van de selectie bevalt hem. "Dat valt niet tegen. Natuurlijk is het allemaal erg jong, maar dat geldt voor de hele Eredivisie. Zoals ik de trainingen beleef, is er met het niveau niks mis."

"Wat jonge spelers nog missen, is ervaring. Dat komt vanzelf. Voorlopig hebben we niets te klagen", aldus de spits, die met trainer Giovanni van Bronckhorst nog niet om de tafel heeft gezeten over zijn rol en positie in het elftal. "'Ik wil spelen waar ik het meeste van waarde kan zijn voor Feyenoord. Daarover heb ik wel een idee en binnenkort zullen we dat gaan bespreken."