'Transfer van City-spits nadert ontknoping: Romeinen moeten paar miljoen bijpassen'
Club biedt 20 miljoen, City wil 25 miljoen

'Transfer van City-spits nadert ontknoping: Romeinen moeten paar miljoen bijpassen'

07-07-2015 21:50
2

AS Roma en Manchester City naderen een deal over de transfer van Edin Dzeko. Volgens Britse media is het gat tussen vraag en aanbod nog slechts vijf miljoen euro. Verwacht wordt dat de Bosnische spits spoedig de oversteek maakt naar Italië. 

Roma deed vorige week een bod van ongeveer twintig miljoen euro op Dzeko. Zijn werkgever staat open voor een vertrek, maar wil minimaal 25 miljoen zien voordat er definitief een fiat wordt gegeven aan de transfer.

Wedden

Meer odds

De 29-jarige international zelf is er al een tijdje uit met de Romeinen. Dzeko signeerde vorige zomer nota bene nog een nieuw contract in Manchester. Toch wil hij graag vertrekken. Afgelopen seizoen had trainer Manuel Pellegrini slechts een bijrol voor hem in petto. De aanvaller scoorde maar vier keer. 

Roma wil Dzeko sowieso vóór 25 juli binnen hebben. Op die datum vertrekt de Serie A-club naar Indonesië om daar een oefenwedstrijd te spelen. De Italianen zoeken een nieuwe spits, nu Mattia Destro en Seydou Doumbia op het punt staan te vertrekken.