Jans leeft mee met getroffen PEC-spits: De hele groep is geschokt
Opnieuw lang uit de roulatie

Jans leeft mee met getroffen PEC-spits: "De hele groep is geschokt"

07-07-2015 23:15

Ron Jans wil Thanasis Karagounis terug laten keren op Eredivisie-niveau. De Griekse aanvaller van PEC Zwolle was bijna hersteld van een zware blessure toen het noodlot hem vorige week opnieuw trof. 

"Een persoonlijk drama", vertelt zijn trainer aan Voetbal International. "Maar ook voor PEC hartstikke vervelend. Het ging juist voortreffelijk met hem, iedereen was tevreden over zijn herstel."

Wedden

Meer odds

"Over een paar maanden hoopten we hem weer te kunnen gebruiken, maar met het maken van een zijwaartse beweging is het opnieuw misgegaan. De hele groep is geschokt, ook omdat Karagounis een heel populaire jongen is."

"Hij is een geweldige knokker", vervolgt Jans. "Dus ik heb er wel vertrouwen in dat hij deze nieuwe tegenslag kan overwinnen." Karagounis (23) raakte eind november zwaar geblesseerd tijdens een training van PEC. Afgelopen donderdag scheurde hij opnieuw een kruisband. 

"Het is eerder voorgekomen dat een speler twee keer van een kruisbandblessure moest herstellen, Ruud van Nistelrooij is dat gelukt. We moeten hopen dat het Karagounis ook lukt", zei Jans vorige week in De Stentor