'Van Bronckhorst maakt transferwensen bekend en wil nog vier nieuwe spelers'
Feyenoord moet echter eerst verkopen

'Van Bronckhorst maakt transferwensen bekend en wil nog vier nieuwe spelers'

08-07-2015 07:53
5

Giovanni van Bronckhorst wil zich naar buiten toe niet uitspreken over de transferwensen die hij heeft, maar intern is daar inmiddels wel duidelijkheid over. De trainer wil nog vier nieuwe spelers bij Feyenoord.

Er mag nog wat transferspektakel worden verwacht in Rotterdam, waar Van Bronckhorst zich in eerste instantie volledig op de laatste linie focust. De oefenmeester heeft bij de clubleiding aangegeven dat hij in elk geval twee goede verdedigers en een linksback nodig heeft, meldt Voetbal International.

Van Bronckhorst hoopt dat Martin van Geel snel tot actie overgaat, zodat hij met een volledige selectie door de voorbereiding gaat. Bovendien kan de technisch directeur zich dan ook nog richten op de laatste transferwens van Gio: een spits die Feyenoord aan doelpunten gaat helpen.

Feyenoord zal echter eerst moeten verkopen voordat het weer kan kopen. Wellicht dat een transfer van Jordy Clasie voor de broodnodige miljoenen zorgt. Het is duidelijk dat de aanvoerder op een nieuwe stap hoopt, maar een transfer lijkt nog niet aanstaande.