'Di Maria met één been in Parijs; mooie transfer Oranje-international het gevolg'
Mooie transfer voor Di Maria en Oranje-international?

'Di Maria met één been in Parijs; mooie transfer Oranje-international het gevolg'

09-07-2015 10:43

Angel Di Maria is bijna speler van Paris Saint-Germain als we de Franse krant Le Parisien mogen geloven. De transfer van de speler van Manchester United levert wellicht ook Gregory van der Wiel een transfer op. Hij bewandelt dan de omgekeerde weg.

PSG is druk bezig op de transfermarkt en versterkte zich al met de 25-jarige doelman Kevin Trapp. Tegelijkertijd werd Yohan Cabaye van de hand gedaan. Crystal Palace pikt hem op voor een bedrag van veertien miljoen plus bonussen. Nu die deals zijn afgerond, kan de leiding van de Fransen zich richten op de Argentijn Di Maria, al langer een target van PSG.

Wedden

Meer odds

De 27-jarige Di Maria is onder de indruk geraakt van de daadkracht die PSG-eigenaar Nasser Al-Khelaifi heeft getoond. Hij wilde de Argentijn koste wat het kost hebben. Financial Fair Play-regels gooiden aanvankelijk roet in het eten, maar nu die soepeler zijn, gaat PSG alsnog toeslaan. United vraagt volgens de krant zestig miljoen voor Di Maria. In Memphis Depay is al een opvolger voor Di Maria gevonden. Als de onderhandelingen nog spaak lopen, zal PSG Van der Wiel inzetten als ruilmiddel.