'ADO gaat mopperend akkoord met betaalconstructie voor transfer Kramer'
Weg ligt open

'ADO gaat mopperend akkoord met betaalconstructie voor transfer Kramer'

11-07-2015 12:07
2

Michiel Kramer gaat ADO Den Haag tóch verruilen voor Baniyas SC. De club uit Abu Dhabi heeft een akkoord bereikt met de eredivisionist over de betaalconstructie.

Dat meldt het Algemeen Dagblad zaterdag. De lucratieve transfer van Kramer stond vrijdag plotseling op losse schroeven, omdat Baniyas nog altijd niet met de transfersom van ongeveer anderhalf miljoen euro over de brug was gekomen. Dat zorgde voor grote onzekerheid in Den Haag.

Een dag later ziet het er beter uit voor Kramer. De 26-jarige spits mag goede hoop hebben dat de transfer naar Baniyas snel doorgaat. ADO heeft het voorstel om de transfersom in delen te ontvangen immers geaccepteerd, al dan niet met lichte tegenzin.

Dat betekent dat Kramer in de loop van volgende week alsnog naar de Verenigde Arabische Emiraten verkast. Hij tekende al een driejarig contract en werd medisch gekeurd. Aanvankelijk was het de bedoeling dat de spits maandag zou aansluiten bij het trainingskamp van ADO in Brabant, maar dat lijkt door het akkoord over de betaalconstructie niet meer nodig.