'Ajax-scout gespot bij duel van Franse subtopper; 27-jarige dribbelaar in beeld'
Ajax is voorlopig afgehaakt voor Sisto

'Ajax-scout gespot bij duel van Franse subtopper; 27-jarige dribbelaar in beeld'

12-07-2015 09:45
13

Ajax heeft Montpellier-aanvaller Anthony Mounier op het oog als mogelijke versterking. Althans, dat claimen Franse media dit weekeinde. Een scout van de Amsterdamse club werd gespot op de tribune tijdens een duel van de Franse club. 

Persbureau AFP schrijft dat er tijdens het oefenduel tussen Montpellier en AFL Mende een afgevaardigde van Ajax aanwezig was om Mounier (27) van dichtbij te observeren. De vleugelspits staat sinds de zomer van 2012 onder contract bij de Ligue 1-formatie.

Wedden

Meer odds

Mounier genoot zijn opleiding bij Olympique Lyon, debuteerde in 2007 bij die club en verkaste twee jaar later naar Nice. Montpellier nam hem in 2012 over. Afgelopen seizoen maakte Mounier negen competitietreffers voor de nummer zeven van de Franse competitie. De dribbelaar ligt nog tot tot medio 2016 vast bij zijn huidige werkgever.

Ajax-trainer Frank de Boer heeft al diverse malen laten blijken dat hij nog op zoek is naar een extra buitenspeler. Pione Sisto, speler van het Deense FC Midtjylland, was in beeld in Amsterdam. Ajax heeft inmiddels geen zin meer om op het jawoord van Sisto te wachten