Nieuw 'dreigement' voor Cocu: Als het niet hier is, dan maar ergens anders
"De Jong is beter op dit moment"

Nieuw 'dreigement' voor Cocu: "Als het niet hier is, dan maar ergens anders"

15-07-2015 23:16
9

PSV-trainer Phillip Cocu kan op korte termijn een aanvraag van Jürgen Locadia verwachten. De spits, die woensdagavond in het oefenduel met Olympique Lyon goed was voor twee treffers, wil duidelijkheid over zijn toekomst.

Bij PSV is Luuk de Jong de onomstreden eerste keus maar Locadia wil hoe dan ook veel speelminuten maken. Na zijn optreden tegen de Fransen blijft hij bij zijn standpunt. "De komende tijd moet ik maar eens met de trainer en de technisch manager (Marcel Brands, red.) gaan praten", zegt hij tegen Omroep Brabant.

"Het ligt niet aan Cocu of aan PSV. Maar ik ben gewoon met mezelf bezig. Cocu heeft gelijk dat Luuk speelt. Hij is gewoon beter op dit moment. Maar het is minder voor mezelf dat ik zo weinig speel. Het liefste wil ik gewoon spelen. Als het niet hier is, dan maar ergens anders."

Aan interesse in ieder geval geen gebrek. Zo zouden sc Heerenveen, Roda JC en PEC Zwolle in de 21-jarige Locadia de nieuwe aanvalsleider zien. Vorig seizoen was de aanvaller in 23 competitieduels goed voor zes treffers.