Engelse tabloid: Cillessen akkoord met aparte constructie voor United-transfer
De Gea vertrekt mogelijk transfervrij

Engelse tabloid: Cillessen akkoord met aparte constructie voor United-transfer

21-07-2015 08:17
12

Het is duidelijk dat Jasper Cillessen hoog op de verlanglijst van Manchester United staat. De doelman heeft volgens een Engelse tabloid zelfs al een akkoord bereikt met de Engelse grootmacht. Maar een transfer laat mogelijk nog even op zich wachten.

United wil volgens de boulevardkrant Daily Star vooralsnog geen eerste doelman kopen, omdat David De Gea nog op de loonlijst staat in Manchester. Zolang De Gea nog in het shirt van The Red Devils speelt, verkast Cillessen niet naar de Engelse topclub.

Waarschijnlijk kan de 26-jarige Cillessen volgend seizoen wél de oversteek maken. De Gea heeft namelijk nog een contract tot medio 2016 en zou in het geheim al een akkoord hebben gesloten met Real Madrid. De Spanjaard wil zijn contract uitdienen en daarna terugkeren naar Madrid.

Dat wordt De Gea hoogstwaarschijnlijk niet in dank afgenomen. In het verleden verdedigde hij de clubkleuren van Atlético Madrid, dat Real als aartsrivaal ziet. Voor Cillessen is het echter wel goed nieuws, want als we deze Engelse boulevardkrant mogen geloven, maakt de doelman dan de stap naar United.