'Ajax wil miljoenen meer zien van Lazio: Kishna in de wachtkamer'
Kishna moet meer opleveren dan drie miljoen

'Ajax wil miljoenen meer zien van Lazio: Kishna in de wachtkamer'

21-07-2015 09:30
14

Ricardo Kishna leek hard op weg naar SS Lazio, maar de transfer is nog niet geheel afgerond. Ajax verlangt meer dan drie miljoen euro, waar aanvankelijk over werd gesproken door de media. Ajax wil vijf miljoen hebben volgens het Italiaanse Corriero dello Sport.

Lazio probeert de prijs te drukken middels een doorverkooppercentage. En op de achtergrond is er gesteggel over een optie in het contract van Kishna. Het Italiaanse medium stelt dat Ajax het contract van de vleugelspeler kan verlengen tot medio 2017. De huidige verbintenis van Kishna loopt tot medio 2016.

Door de 'verrassing' in het contract blijft een transfer van Kishna vooralsnog uit, zo bericht het medium. De hoofdpersoon kan in Rome tekenen voor vier seizoenen en een jaarsalaris van 1,2 miljoen euro opstrijken. Kishna is inmiddels akkoord met Lazio, dat wacht op het verlossende signaal voor de medische keuring.

Daarvoor moet wel eerst een akkoord met Ajax worden bereikt. De transfer van de twintigjarige Kishna kan nog deze week worden afgerond. Lazio is bereid om dag en nacht door te werken, zodat de club de deal aanstaande donderdag kan beklinken.