Ajax-aanhang blij verrast door spelers: In april staan wij hier met de schaal
Spelers hebben duidelijk doel richting komend seizoen

Ajax-aanhang blij verrast door spelers: "In april staan wij hier met de schaal"

21-07-2015 12:31
53

De spelers van Ajax hebben richting komend seizoen één duidelijk doel: de titel heroveren op PSV. De Amsterdammers maakten dat maandag eens te meer duidelijk tijdens de jaarlijkse open dag.

In het bijzijn van duizenden supporters liet de selectie van trainer Frank de Boer weinig aan onduidelijkheid over: die schaal moet terug naar Amsterdam. "In april staan wij hier met de schaal", aldus Cillessen op het podium, geciteerd door De Telegraaf.

Hij kreeg bijval van John Heitinga, die deze zomer terugkeerde in Amsterdam. "Ik ben hier gekomen om met Ajax kampioen te worden. Dat is het enige dat telt. Ik ben trots om thuis te zijn", aldus de verdediger. Ook De Boer deed een duit in het zakje. Hij zou voor de vijfde keer kampioen kunnen worden met Ajax. "Vijf is mijn geluksgetal, dus daar gaan we voor!"

Ajax opent de Eredivisie op zondag 9 augustus met een uitwedstrijd tegen AZ. Woensdag 29 juli staat in de derde voorronde van de Champions League de uitwedstrijd tegen Rapid Wien op het programma.