'Ajax ziet wederom mogelijke Cillessen-opvolger wegvallen: deal in Italië'
Keeper van Arsenal naar Roma

'Ajax ziet wederom mogelijke Cillessen-opvolger wegvallen: deal in Italië'

21-07-2015 20:09
7

Ajax moet Wojciech Szczesny, evenals Maarten Stekelenburg, uit het hoofd zetten als mogelijke vervanger voor Jasper Cillessen. De doelman van Arsenal is na de komst van Petr Cech overbodig geworden in Londen en staat op het punt om naar AS Roma te verkassen.

Szczesny moet bij Arsenal de concurrentiestrijd aangaan met Cech en David Ospina, maar lijkt eieren voor zijn geld te kiezen. Roma zit in een soortgelijke situatie, aangezien het Sergio Romero waarschijnlijk misloopt. De Argentijn wordt volgens Engelse media de nieuwe tweede doelman van Manchester United. Daarom kijkt Roma verder, Szczesny is het alternatief.

Wedden

Meer odds

Roma is op zoek naar een keeper die er staat als Morgan De Sanctis volgend seizoen zijn keepershandschoenen opbergt. Aanvankelijk waren Salvatore Sirigu van Paris Saint-Germain en dus Sampdoria-keeper Romero de doelwitten. Il Tempo meldt dat de Romeinen op het punt staan een akkoord te sluiten met Arsenal over Szczesny, met wie al een akkoord is gesloten. The Gunners hopen de Pool twee jaar te verhuren, Roma wil gaan voor een definitieve transfer.