Gerucht: 'Lazio wil Ajax verleiden en komt met vier bonussen voor Kishna'
Alsnog schot in de transfer?

Gerucht: 'Lazio wil Ajax verleiden en komt met vier bonussen voor Kishna'

21-07-2015 22:56
6

De transfer van Ricardo Kishna van Ajax naar SS Lazio is bijna rond. In de Italiaanse media werd gemeld dat Ajax meer geld eist en een 'verrassing' heeft. De Amsterdammers zouden Kishna door het lichten van een optie tot medio 2017 kunnen binden. Calciomercato stelt dat een transfer desondanks dichtbij is.

Het boulevardmedium verwacht dat Kishna voor vrijdag arriveert in Rome. Aldaar kan hij, na het ondergaan van de medische keuring, een vierjarig contract ondertekenen ter waarde van 1,2 miljoen euro per jaar. Ajax wil in de tussentijd meer geld zien dan drie miljoen euro, het bedrag waar aanvankelijk over werd gesproken in de media. Nu wordt over vijf miljoen euro gesproken.

Lazio hoopt Marc Overmars, directeur voetbalzaken van Ajax, te verleiden door middel van een doorverkooppercentage plus vier bonussen. Daarmee kan het transferbedrag mogelijk naar beneden worden gebracht. Bryan Roy, voormalig buitenspeler van Ajax, heeft inmiddels ook van zich laten horen. Hij vindt het jammer dat Kishna vertrekt uit Amsterdam. "Rica is van de buitencategorie", oordeelde Roy in een interview.