Transfer nadert climax: 'Ajax niet akkoord met betalingsvoorwaarden Lazio'
Clubs al dagen in gesprek over Kishna

Transfer nadert climax: 'Ajax niet akkoord met betalingsvoorwaarden Lazio'

22-07-2015 10:30
23

De onderhandelingen tussen Ajax en SS Lazio over de transfer van Ricardo Kishna verlopen zeer moeizaam. Die conclusie kan aan de hand van de berichten van de laatste dagen wel getrokken worden.

Kishna is er zelf wel uit met de nummer drie van Italië, zo werd dinsdagavond al duidelijk. Hij kan voor vier jaar tekenen en krijgt een jaarsalaris van 1,2 miljoen euro. Tussen Ajax en Lazio zit er echter nog een kink in de kabel. De Italianen zijn akkoord met de drie miljoen die Ajax wil hebben, maar willen deze in drie termijnen voldoen, aldus de Italiaanse transferexpert Gianluca Di Marzio.

Ajax wil op zijn beurt de drie miljoen in één keer ontvangen. Lazio is daar vooralsnog niet mee akkoord gegaan, waardoor witte rook in Rome uitblijft. Kishna ontbreekt ondertussen ook in de wedstrijdselectie van Ajax voor de oefenwedstrijd met Saint-Etienne, woensdagavond. Hij krijgt van de club de ruimte om zijn overgang naar Italië af te ronden.

In de Italiaanse media werd de voorbije dagen ook veelvuldig gespeculeerd over de afkoopsom die Ajax voor Kishna verlangt.