'Ajax en Lazio strijken laatste plooien glad: donderdag medische keuring'
Lazio betaalt drie miljoen

'Ajax en Lazio strijken laatste plooien glad: donderdag medische keuring'

23-07-2015 14:52
3

Ricardo Kishna wordt donderdagmiddag of -avond medisch gekeurd door SS Lazio. La Gazzetta dello Sport meldt dat de onderhandelingen met Ajax over de vleugelspits in de afrondende fase zijn aanbeland. Kishna verblijft momenteel in Rome met zaakwaarnemer Mino Raiola. 

Naar verwachting zet Kishna (20) uiterlijk vrijdag zijn krabbel onder een vierjarig contract in Rome. Eerder werd al bekend dat Raiola voor zijn cliënt een jaarsalaris van ongeveer 1,2 miljoen euro heeft bedongen bij Lazio. 

Woensdag werd bekend dat Ajax nog aan het steggelen was met de Serie A-club over de wijze waarop de afgesproken drie miljoen euro naar Amsterdam wordt overgemaakt. De Amsterdammers wensten absoluut niet mee te werken aan een betaling in verschillende termijnen, zo meldden Italiaanse media. Beide partijen hebben nu mogelijk water bij de wijn gedaan. 

Bij Lazio, dat afgelopen seizoen op de derde plaats eindigde in de Serie A en zich plaatste voor de Champions League, treft Kishna drie landgenoten: Stefan de Vrij, Wesley Hoedt en Edson Braafheid.