Update: Türüc zorgt voor opmerkelijke wending op transfermarkt
Türüc verkiest andere club boven Groningen

Update: Türüc zorgt voor opmerkelijke wending op transfermarkt

23-07-2015 18:18
5

Deniz Türüc verkast niet naar FC Groningen. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De middenvelder van degradant Go Ahead Eagles leek op weg naar de club uit het noorden van het land, maar gaat in plaats daarvan naar zijn vaderland Turkije.

Het dagblad stelt dat Kayserispor de nieuwe werkgever van Türuc gaat worden. Een akkoord tussen de Turkse club en Go Ahead nadert. Daarmee is de verrassing compleet, omdat RTV Oost eerder op de donderdag een naderend akkoord tussen de Eagles en Groningen meldde. De noorderlingen zouden Türüc een driejarig contract hebben voorgeschoteld.

Kayserispor zou de 22-jarige Türüc ook voor drie jaar willen binden. Inmiddels is er een akkoord met Eagles over de transfersom. Over enkele details moet Go Ahead nog wel eens worden met de Turkse club. Mogelijk vliegt Türüc vrijdag al naar Turkije om alles af te ronden. 

Update 18:18 uur
Go Ahead heeft bevestigd dat het met Kayserispor in gesprek is over een transfer van Türüc. "We zijn het nog niet eens over een aantal details. Er is pas een deal nadat de handtekeningen zijn gezet", zei voorzitter Edwin Lugt tegenover FOX Sports. Binnen enkele dagen volgt duidelijkheid, is de verwachting van de preses.