'Ajax bezig met leven na Cillessen en komt tijdens zoektocht uit in Italië'
Ajax bezig met leven na Cillessen

'Ajax bezig met leven na Cillessen en komt tijdens zoektocht uit in Italië'

23-07-2015 17:23
18

Ajax heeft de 23-jarige Marco Sportiello op het oog als mogelijke opvolger van Jasper Cillessen. Dat meldt La Gazzetta dello Sport. De Italiaanse krant weet dat de doelman van Atalanta Bergamo ook de interesse van andere clubs heeft gewekt.

Zo willen Stoke City en VfB Stuttgart de jonge keeper graag inlijven. Ook AS Roma waardeert de prestaties en capaciteiten van Sportiello. Atalanta is niet bereid om de gewilde goalie zomaar te laten gaan en vraagt liefst tien miljoen euro voor de doelwachter.

Wedden

Meer odds

Ook bij het Italiaanse medium is duidelijk dat Ajax Cillessen wellicht kan verkopen aan Manchester United. Sportiello wordt door de Amsterdammers als een waardige opvolger beschouwd. Stoke ziet in Sportiello de opvolger van de vertrokken Amir Begovic, die naar Chelsea verkaste.

Sportiello stond vorig seizoen in 37 competitiewedstrijden van Atalanta onder de lat. Het seizoen daarvoor kwam de keeper tot drie duels. Hij zat in juni van dit jaar bij de selectie van Italië onder-21, dat op het EK speelde. Sportiello kwam niet in actie. In het verleden verdedigde de hoofdpersoon het doel van Carpi en Poggibonsi.