Ajax-leider zet streep door snelle transfer: Ik ga zeker nog niet weg, nee
"Ik denk dat iedereen wel naar andere clubs kijkt"

Ajax-leider zet streep door snelle transfer: "Ik ga zeker nog niet weg, nee"

24-07-2015 14:53
6

Davy Klaassen werd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen gebombardeerd tot nieuwe aanvoerder van Ajax. Een transfer is daardoor ver weg voor de middenvelder.

Klaassen speelt komend in Amsterdam en ziet hij wel verder. "Ik ga zeker nog niet weg, nee. Ik heb nog niet het gevoel dat ik hier klaar ben met leren. En ik heb het prima naar mijn zin. Ajax is mijn club", zegt hij tegen Helden. "Het doel is om kampioen te worden en met Ajax mooie dingen mee te maken. Als het erbij komt is het prima, maar het is niet mijn doel of zo."

Wedden

Meer odds

De Ajax-kapitein, die volgens zéér wankele bronnen in de belangstelling van Borussia Dortmund zou staan, heeft 'totaal geen idee' wat er na dit seizoen gaat gebeuren. "Als we kampioen worden, ja, dan zijn we kampioen. Maar dat wil dan nog niet per se zeggen dat het tijd is om een volgende stap te maken."

Kan Klaassen zijn hele voetballeven bij Ajax blijven? "Dat weet ik niet, dat is wel moeilijk. Ik denk dat iedereen wel naar andere clubs kijkt. Nu ben ik bij Ajax super tevreden en Ajax is mijn club, dus ik denk totaal niet aan een overstap. Maar mocht het komende zomer of weet ik wanneer komen, dan komt het dan wel", besluit de middenvelder, die een droomland heeft.

"Ik mag graag naar de Engelse competitie kijken, maar heb verder geen speciale club. Ik ben van geen enkele club fan. Ja, eentje. Ajax…”