Kishna stuit bij transfer mogelijk op weerstand: Winter had er ook last van
"Maar dat werkt niet echt in Italië"

Kishna stuit bij transfer mogelijk op weerstand: "Winter had er ook last van"

25-07-2015 09:27
5

De transfer van Ricardo Kishna, van Ajax naar SS Lazio, is een kwestie van tijd. De aanvaller kan voor een transfersom die kan oplopen tot vier miljoen euro overstappen. Marciano Vink is er niet gerust op, spelers moeten in Italië presteren in wedstrijden.

Trainen als een beest, dat is wat Vink deed in zijn tijd bij Genoa, waar hij niet altijd kon rekenen op een basisplek. "Maar dat werkt niet echt in Italië, je best doen op de training. We hadden bij Genoa Stefano Tacconi op doel. Dat was een legende. Die stond tijdens trainingen alleen maar tegen de doelpaal aangeleund. Schoten we op doel, dan stak hij hooguit een hand uit, meer niet", aldus Vink in het Algemeen Dagblad.

Wedden

Meer odds

"Toen ik er speelde had je Signorini. Die was een jaar of 38, een clublegende. Speel die er maar eens uit. Dat was ondenkbaar in hun hoofd. De eigen jeugd moet echt wel heel erg goed zijn voordat ze speelminuten krijgen", weet Vink. Ook een ander punt speelt een rol: de extreemrechtse fans van Lazio. "Al zijn er genoeg donkere spelers geweest die zich hebben kunnen onderscheiden bij Lazio. Aron Winter had er last van toen hij er speelde, maar hij heeft zich gerevancheerd. Kishna zal iets harder zijn best moeten doen voor krediet bij de supporters." Inmiddels ligt er al een akkoord tussen Ajax en Lazio.