Lazio pronkt al met Kishna: 'Iedereen gefeliciteerd met zijn handtekening'
Italianen winden er geen doekjes om

Lazio pronkt al met Kishna: 'Iedereen gefeliciteerd met zijn handtekening'

26-07-2015 18:42
14

Ricardo Kishna gaat definitief voor SS Lazio spelen. Via een woordvoerder laat de nummer drie van Italië weten dat de aanvaller zondagavond in Rome arriveert en maandag zijn handtekening zet.

Kishna komt volgens Lazio zondagavond om 21:00 uur aan op het vliegveld van de Italiaanse hoofdstad. "Hij arriveert vanavond op het vliegveld en zal daarna de directie ontmoeten", aldus woordvoerder Stefano De Martino tegen Lazio Style Radio. "Maandag ondergaat hij een medische keuring en wordt het papierwerk voor de transfer afgerond."

"Kishna is er klaar voor om het shirt van de Biancoceleste te dragen. We volgen dit talent al een hele tijd. Veel clubs zaten achter hem aan", weet De Martino. "Lazio wilde hem écht graag hebben. Hij was één van onze hoofddoelen. Daardoor is het ook gelukt om de transfer rond te maken. Veel Italiaanse en buitenlandse clubs hebben over Kishna nagedacht, zelfs in de top."

Het project dat Lazio hem voorschotelde, fascineerde Kishna echter, aldus de club. "Ik maak onze club een compliment voor het verslaan van de concurrenten in de strijd om zijn handtekening", besluit De Martino.

Volgens Voetbal International is het de bedoeling dat Kishna op 8 augustus al zijn debuut maakt voor Lazio. Dan is Juventus de tegenstander in de Italiaanse Super Cup. Lazio oefent woensdag tegen FSV Mainz, maar dat duel komt nog te vroeg.