Spitsenstrijd bij AZ: 'Ben ik te nuchter voor, ik schiet ze wel tegen de touwen'
Drie keuzes voor Van den Brom

Spitsenstrijd bij AZ: 'Ben ik te nuchter voor, ik schiet ze wel tegen de touwen'

27-07-2015 09:46
11

AZ-trainer John van den Brom moet keuzes gaan maken in de spits. Aanwinst Vincent Janssen presteert uitstekend tijdens de voorbereiding, ook Robert Mühren klopt op de deur. 

Daarachter is natuurlijk ook Aron Jóhannsson nog een optie. Hij keert deze week terug van zijn Gold Cup-avontuur met de Verenigde Staten. Mühren is benieuwd naar de ontwikkelingen in Alkmaar. "Het blijft afwachten wat Van den Brom straks gaat doen als Johannsson er ook weer bij is", vertelt de voormalig FC Volendam-aanvaller aan De Telegraaf. 

"Maar daar maak ik me geen zorgen over, daar ben ik te nuchter voor. Als ik af en toe een paar minuten speeltijd krijg, schiet ik die ballen wel tegen de touwen. En dan maakt de trainer uiteindelijk vanzelf gebruik van me."

AZ neemt het komende week, in het kader van de Europa League, op tegen Istanbul Basaksehir. Mühren hoopt dat zijn trainer hem koppelt aan Janssen. Die samenwerking verliep tijdens de oefencampagne uitstekend. "Ik wil wel eens zien hoe dat uitpakt in een officiële wedstrijd. Maar dat laat ik verder aan de trainer over. Ik ben sowieso scherp."