'Feyenoord overweegt 'supporter' in te lijven bij verkoop van Te Vrede of Kazim'
Aldus Omroep West

'Feyenoord overweegt 'supporter' in te lijven bij verkoop van Te Vrede of Kazim'

27-07-2015 10:48
9

Mocht Feyenoord er deze zomer nog in slagen om een spits te slijten, dan komt Michiel Kramer in beeld om de overstap te maken naar De Kuip. Dat schrijft Omroep West. 

Kramer zag een lucratieve transfer naar de Verenigde Arabische Emiraten afgelopen week definitief mislukken. Zijn toekomst is nu ongewis. De clubtopscorer van 2014/2015 heeft bij ADO een contract dat nog éen jaar doorloopt.

Wedden

Meer odds

Omroep West wist zondag te melden dat Celtic geïnteresseerd is in de targetman. Vertegenwoordigers van de Schotse topclub zaten tijdens het oefenduel met Veria FC voor hem op de tribune. Een nieuwe, verbeterde verbintenis in Den Haag is voor Kramer óók een reële optie, zo vertelde hij onlangs. 

Feyenoord heeft momenteel de beschikking over spitsen Dirk Kuyt, Colin-Kazim Richards en Mitchell te Vrede. De laatste twee zijn allerminst zeker van een basisplaats onder Giovanni van Bronckhorst.  "Er speelt op het moment niks", reageerde Kramer eerder op de interesse van de Rotterdammers. Saillant detail: de rechtspoot is al heel zijn leven fanatiek supporter van Feyenoord.