'Oranjekoorts in Rome: Lazio wil Nederlands kwartet uitbreiden met goalgetter'
Spits ligt tot 2017 vast in Duitsland

'Oranjekoorts in Rome: Lazio wil Nederlands kwartet uitbreiden met goalgetter'

27-07-2015 11:16
7

SS Lazio aast opnieuw op een Nederlandse aankoop. De transfer van Ricardo Kishna (Ajax) is bijna afgerond en de Serie A-club denkt inmiddels óók aan Klaas-Jan Huntelaar. 

Dat meldt Corriere della Sera. De 32-jarige Huntelaar ligt momenteel nog vast bij Schalke 04 en heeft in Gelsenkirchen een contract dat loopt tot medio 2017. Eerder was de spits van het Nederlands elftal in Italië actief bij AC Milan. 

Wedden

Meer odds

Lazio eindigde afgelopen seizoen op de derde plaats in de Serie A. In de komende weken staan er cruciale play-offduels voor plaatsing voor de Champions League op het programma. Mochten de Italianen het hoofdtoernooi weten te bereiken, dan levert dat de club een smak geld op. Met die inkomsten wil Lazio investeren in een nieuwe spits. De huidige aanvalsleider Miroslav Klose (37) heeft niet de eeuwige jeugd.  

Bij Lazio staan met Edson Braafheid, Wesley Hoedt en Stefan de Vrij reeds drie Nederlanders onder contract. Kishna ondergaat maandag een medische keuring in Rome en zal naar alle waarschijnlijkheid 's middags of 's avonds officieel worden gepresenteerd.