Ik wilde naar het buitenland, maar als Feyenoord komt ga je twijfelen
Driejarig contract in De Kuip

"Ik wilde naar het buitenland, maar als Feyenoord komt ga je twijfelen"

27-07-2015 12:54
6

Jan-Arie van der Heijden is dolblij met zijn kersverse overstap naar Feyenoord. De transfervrije verdediger tekende maandag een driejarig contract in De Kuip. 

"Feyenoord heeft al een tijd geleden gevraagd of ik interesse zou hebben om hier te spelen. Die interesse is toen nog niet concreet geworden, omdat ik eerst om me heen wilde kijken", licht de 27-jarige linkspoot toe op de website van zijn nieuwe werkgever. 

"Ik had in mijn hoofd dat ik naar het buitenland wilde, maar als Feyenoord zich meldt ga je automatisch twijfelen. Uiteindelijk heb ik alle opties bekeken en kwam tot de conclusie dat Feyenoord de beste stap zou zijn voor mij."

"Dit is een fantastische club, met een geweldig stadion en geweldige supporters. Ik ben supertrots dat ik nu voor Feyenoord mag gaan spelen. Vandaar dat ik het moment waarop ik mijn contract tekende ook graag met mijn familie wilde delen", aldus Van der Heijden. 

De voormalig speler van  Vitesse, Willem II en Ajax denkt dat hij meteen van waarde zal zijn voor de Rotterdammers, ook al zat hij de afgelopen weken zonder club. "Ik heb samen met een personal trainer keihard getraind. Ik sta er fysiek goed op en voel me topfit. Ik heb heel veel zin om weer op het veld te staan en kijk ontzettend uit naar de eerste wedstrijd."