'Schalke wijst bod van Tottenham op supertalent resoluut af'
19-jarig talent brak vorig seizoen door

'Schalke wijst bod van Tottenham op supertalent resoluut af'

27-07-2015 13:50

Tottenham Hotspur heeft zonder succes een bod van twaalf miljoen euro gedaan op Schalke-talent Leroy Sané. Dat schrijven Duitse media maandag.

Recentelijk heeft Sané een contractverlenging getekend tot 2019. De negentienjarige aanvallende middenvelder brak vorig seizoen door in de hoofdmacht van Schalke 04, zo maakte hij onder meer geweldige doelpunten tegen Real Madrid en VfL Wolfsburg.

Tottenham verkocht deze zomer drie centrale middenvelders. Paulinho, Etienne Capoue en Benjamin Stambouli verlieten de club en trainer Mauricio Pochettino is op zoek naar vervangers. Volgens de betrouwbare Duitse krant Kicker deed de Noord-Londense ploeg een bod van twaalf miljoen euro dat resoluut van tafel werd geveegd door Schalke 04.

Technisch directeur Horst Heldt gelooft dat het Duitse talent een veelvoud van dat bedrag waard zal blijken te zijn over een paar jaar. Tottenham komt wellicht terug met een tweede bod, maar het is onwaarschijnlijk dat Schalke zaken wil doen. Zeker nu Julian Draxler op weg lijkt te zijn naar Juventus.