Megadeal tussen United en PSG aanstaande: Ben behoorlijk positief gestemd
Tientallen miljoenen van Parijs naar Manchester?

Megadeal tussen United en PSG aanstaande: "Ben behoorlijk positief gestemd"

27-07-2015 22:28
3

Angel Di Maria kan snel speler van Paris Saint-Germain zijn. Laurent Blanc, de coach van de Fransen, geeft aan dat hij positief gestemd is over een transfer. De Argentijnse balvirtuoos wist bij Manchester United niet te slagen.

"Het ziet er goed uit, we naderen een deal. Op de één of andere manier ben ik behoorlijk positief gestemd. Maar als je het over transfers hebt, weet je ook dat het niet officieel is, zolang er niks getekend is. Ik wil er dan ook verder niet over praten, misschien is dat een stukje bijgeloof", aldus Blanc tegenover L'Equipe.

Wedden

Meer odds

Di Maria verkaste vorige zomer voor tientallen miljoenen, circa 75 tot 80 miljoen, van Real Madrid naar United. Onder manager Louis van Gaal kon de Argentijn niet imponeren. Di Maria kon de hoge verwachtingen niet inlossen en maakte zijn transfersom geen moment waar. PSG zat ook vorig seizoen al achter Di Maria aan en lijkt nu alsnog een slag te slaan. Hoeveel geld er met de aanstaande transfer gemoeid is, is onbekend. Dat het om een megadeal gaat, is geen geheim.