Ajax krijgt het zwaar met dure en gewilde spits: Praten nu over andere bedragen
"Hij is niet te koop"

Ajax krijgt het zwaar met dure en gewilde spits: "Praten nu over andere bedragen"

28-07-2015 00:10

Ajax moet het in de voorrondes van de Champions League opnemen tegen Rapid Wien. De Amsterdammers krijgen te maken met Robert Beric, de spits van de Oostenrijkers, die in de belangstelling van Werder Bremen zou staan. Vanuit Engeland was er ook interesse in de Sloveense aanvaller.

"Nee, er is geen navraag gedaan door Bremen of door een andere club", ontkent Andreas Müller, technisch directeur van Rapid, in Kicker de berichten. "We zijn niet van plan hem te verkopen, daar hebben we geen interesse in. Sterker nog: hij ligt voor drie jaar bij ons vast en we willen graag zijn contract opwaarderen en verlengen." Ook Ajax zou Beric in het voorjaar hebben bekeken.

"En drie weken geleden heeft een club uit Engeland zich via een tussenpersoon bij ons gemeld met een bod dat we niet overwegen. Vervolgens heb ik een transfersom genoemd, die de club ongetwijfeld afgeschrikt heeft. Sindsdien heb ik vanuit Engeland niks meer gehoord", vervolgt Müller. Beric moet naar verluidt vijf miljoen euro opbrengen. "Maar nu de competitie is begonnen, praten we over andere bedragen. Beric is echter niet te koop."