Update: Soap rond Kishna gaande: 'knieproblemen' en toch trainen bij Lazio
Kishna was al in Rome

Update: Soap rond Kishna gaande: 'knieproblemen' en toch trainen bij Lazio

28-07-2015 11:32
31

Ricardo Kishna kan nog niet juichen. De aanvaller van Ajax onderging al een medische keuring bij SS Lazio, maar de Italianen hebben nog geen akkoord bereikt met Ajax over de transfer. De Amsterdammers meldden dat op Schiphol.

Dat meldt De Telegraaf dinsdagochtend. Het wachten is op een bankgarantie van Lazio, dat de transfersom voor Kishna in termijnen wil betalen. 'Ajax wacht af', luidt de berichtgeving van het dagblad. Kishna werd onlangs door Lazio-supporters al binnengehaald als held en poseerde al breed glimlachend met een sjaal met de opdruk 'Forza Lazio'.

Zolang er geen akkoord is tussen Ajax en Lazio mag de linksbuiten zich nog geen speler van de Romeinse club noemen. Vorig seizoen speelde Kishna 26 competitiewedstrijden voor Ajax, waarvan achttien als basisspeler. Het boterde nooit echt met trainer Frank de Boer, waarna zaakwaarnemer Mino Raiola probeerde de speler elders onder te brengen. Dat lijkt nu te lukken, al is het wachten op een akkoord.

Update 11:05 uur
Volgens Tuttosport, dat berichten van Corriero dello Sport heeft overgenomen, heeft de transfer vertraging opgelopen door een twijfelend Lazio. De club zag bij de medische keuring een probleem met het kraakbeen van de aanvaller en wil daarom een tweede keuring laten doen. Die zal dinsdag plaatsvinden. In het verleden kende Kishna al knieproblemen, zijn kraakbeen zou heel slecht zijn.

Update 11:32 uur
De soap rond Kishna kent maar geen einde. Kishna zou al voor het eerst - individueel - hebben getraind bij Lazio, ondanks de problemen die aan het licht kwamen. Voetbal International meldt dat zijn zaakwaarnemer Raiola dinsdag arriveert in Rome om het contract van de aanvaller af te ronden. De berichten in de Italiaanse media lijken dan ook een storm in een glas water, al staat het buiten kijf dat Kishna in het verleden veel knieproblemen kende.