De Boer: 'Ik betwijfel of Kishna het daar nu ineens gaat maken'
Tweelingbroer Ajax-trainer had andere keuze gemaakt

De Boer: 'Ik betwijfel of Kishna het daar nu ineens gaat maken'

28-07-2015 19:45
4

Ronald de Boer heeft twijfels bij de aanstaande transfer van Ricardo Kishna naar SS Lazio. Volgens de broer van Ajax-trainer Frank de Boer had Kishna in Amsterdam meer kansen gekregen.

Dat zegt Ronald de Boer in gesprek met Telegraaf TV. "Ik vind het jammer", geeft hij zijn waardeoordeel over de transfer . "We hebben heel veel voorbeelden gezien van spelers die vroegtijdig vertrekken en dat het dan in het buitenland een hele andere wereld blijkt als jonge jongen."

"Ik hoop dat hij de juiste keuze maakt. Ik had het liever anders gezien. Ik had geadviseerd om te blijven en te knokken voor je plek. Bij Ajax krijg je meer de kans om je te ontwikkelen", denkt De Boer. "Nu moet hij er daar gelijk staan. Ik denk dat hij er de kwaliteit voor heeft, maar ik betwijfel of hij het daar nu ineens gaat maken, want het is een hele andere wereld", besluit De Boer.

De transfer is overigens nog niet officieel bevestigd. Lazio dient nog een bankgarantie aan Ajax te overleggen. Pas daarna wordt de deal van Ajax uit honderd procent rond gemaakt.