'Basiself Ajax: Gudelj klopt op de deur, maar zit wéér op de bank'
Amsterdammers spelen belangrijke wedstrijd in Wenen

'Basiself Ajax: Gudelj klopt op de deur, maar zit wéér op de bank'

29-07-2015 06:44
17

Ajax treedt woensdagavond in dezelfde formatie aan tegen Rapid Wien als anderhalve week geleden tegen VfL Wolfsburg. Dat betekent dat Frank de Boer vasthoudt aan de spelers die het goed deden in de voorbereiding.

Dat meldt De Telegraaf. Alleen rond doelman Jasper Cillessen zijn nog wat twijfels. De sluitpost raakte maandag licht geblesseerd aan zijn kuit. Als hij niet kan keepen, neemt Diederik Boer zijn positie in. Rechtsachter krijgt Kenny Tete opnieuw de voorkeur boven Ricardo van Rhijn. Jaïro Riedewald verdringt John Heitinga vooralsnog naar de bank.

Op het middenveld kiest De Boer voor Riechedly Bazoer, Daley Sinkgraven en Davy Klaassen. Nemanja Gudelj, die volgens De Telegraaf steeds harder op de deur van de basis klopt, zit daardoor op de bank. Viktor Fischer neemt zijn positie linksvoor weer in met Arek Milik en Anwar El Ghazi als kompanen in de aanval.

De wedstrijd in Wenen begint woensdagavond om 21:05 uur. De verwachting is dat het Ernst Happel Stadion nagenoeg uitverkocht zal zijn.