'Ramos haalt woede United op de hals: Van Gaal en co voelen zich bedrogen'
Spanjaard weer in gesprek met Real

'Ramos haalt woede United op de hals: Van Gaal en co voelen zich bedrogen'

29-07-2015 06:55
5

Manchester United heeft steeds meer het gevoel dat de club in de maling is genomen door Sergio Ramos. De verdediger hield United aan het lijntje om een beter contract bij Real Madrid te verdienen.

Dat meldt tabloid The Mirror op basis van bronnen binnen United. De club van trainer Louis van Gaal dacht de voorbije weken een levensgrote kans te maken op het strikken van de Spaanse verdediger. Nu sijpelen berichten door dat Ramos weer met Real Madrid in gesprek is over contractverlenging.

United legde een bod van veertig miljoen euro neer bij Real Madrid, maar dat werd afgewezen. Om de transfer in een stroomversnelling te brengen, wilde de club dat Ramos openlijk zijn voorkeur voor United zou uitspreken. Dat gebeurde niet. Toen vorige week duidelijk werd dat de speler ook open staat voor een langer verblijf in Bernabéu, keek men op Old Trafford raar op.

De club stond namelijk op het punt om een verhoogd bod neer te leggen in Spanje. Dat is vooralsnog niet gebeurd. Engelse tabloids meldden dinsdag dat The Red Devils de focus verlegd hebben naar Nicolas Otamendi van Valencia.