'Ik wil 34 wedstrijden spelen, veel scoren en sterker terugkomen bij Ajax'
Aanvaller wil zich oprichten bij Willem II

'Ik wil 34 wedstrijden spelen, veel scoren en sterker terugkomen bij Ajax'

29-07-2015 07:54
7

Richairo Zivkovic wil komend seizoen weer wekelijks in het veld staan. Dat doet de 'lastige' aanvaller van Ajax op huurbasis bij Willem II. Zivkovic heeft een goed gevoel bij de club én bij trainer Jurgen Streppel.

"Het voetballen ben ik niet verleerd", prent hij zichzelf in in gesprek met de NOS. "Ik heb een stap achteruit gedaan om er twee vooruit te zetten. Ik heb één gesprek met de trainer gehad en toen voelde het boem, pats, in één keer goed."

"Ik wil 34 wedstrijden spelen, veel scoren en sterker terugkomen bij Ajax. Ik heb dit wel nodig om volgend seizoen beter te zijn", aldus een zelfbewuste Zivkovic, die vorig seizoen disciplinair werd gestraft omdat hij herhaaldelijk te laat kwam. Hij wil geen eenheidsworst zijn. "Je moet niet net zoals iedereen normaal willen zijn."

"Zo'n boef ben ik niet", vervolgt hij. "Er ontstond veel ophef omdat ik mij onprofessioneel gedroeg door een aantal keer te laat te komen. Maar verder heb ik me nooit misdragen. Ik hou ervan om het randje op te zoeken, maar ik ben geen vervelende jongen."