Mourinho slaat terug: 'Hij verwoestte in zes maanden de beste ploeg van Europa'
Portugees windt er geen doekjes om

Mourinho slaat terug: 'Hij verwoestte in zes maanden de beste ploeg van Europa'

29-07-2015 08:16
7

José Mourinho lacht om de uitlatingen van de vrouw van Rafael Benitez. Volgens Montserrat Seara, de partner van de Spaanse coach, ruimt haar man steeds de rommel van Mourinho op.

Benitez was bij Internazionale, Chelsea en nu Real Madrid werkzaam nadat Mourinho er al eerder in dienst was geweest. "Real is de derde club waar Rafa werkt waar ook José Mourinho al zat. Eigenlijk ruimen wij zijn rommel steeds op", zei de vrouw van Benitez dinsdag.

Mourinho haalde er na afloop van de oefenwedstrijd tegen FC Barcelona (2-2) zijn schouders over op. "Met alle respect, die vrouw is een beetje in de war. Ik lach niet, want haar man ging naar Chelsea om Roberto Di Matteo te vervangen en naar Real om Carlo Ancelotti op te volgen. De enige club waar haar man mij verving was bij Inter. In zes maanden tijd verwoestte hij daar de op dat moment beste ploeg van Europa."

"Dat ze haar tijd aan mij besteedt en over mij praat is onnodig. Ze kan die tijd beter besteden aan het dieet van haar man, dan heeft ze ook minder tijd om over mij te praten", besluit Mourinho fel in The Guardian.