ADO Den Haag hoopt weer en bereidt nieuw bod voor: Praten kan altijd
Toekomst onduidelijk

ADO Den Haag hoopt weer en bereidt nieuw bod voor: "Praten kan altijd"

29-07-2015 09:49
1

Bij ADO Den Haag is men in de ban van de toekomst van Michiel Kramer. De spits leek al te zijn vertrokken, maar traint inmiddels gewoon weer met de selectie mee. Een langer verblijf lonkt nu voor de goaltjesdief.

Bij ADO heeft men na het afketsen van de transfer naar Baniyas weer goede hoop op Kramer. De club bereidt een nieuw bod tot contractverlenging voor om hem alsnog voor de komende jaren vast te leggen, meldt Voetbal International woensdag.

Het gevaar voor een transfer lijkt op dit moment vooral uit Schotland te komen. Celtic heeft interesse, scouts van de club zaten afgelopen week tijdens het oefenduel met Veria (1-2) nog voor hem op de tribune. 

Omdat Kramer nog slechts een éénjarig contract heeft, blijft een vertrek reëel. "Het is voor mij totaal niet te voorspellen of Kramer dit seizoen bij ons blijft", zegt trainer Henk Fraser. "We kunnen er ook niet op blijven wachten, want het moet niet zo zijn dat we op het laatste moment worden verrast."

Zelf wil de 26-jarige Kramer niet al te veel over zijn toekomst kwijt. "Praten kan altijd", zegt hij slechts over een mogelijk langer verblijf in Den Haag, waar men ook nog op de komst van Mike Havenaar hoopt.